Om medlemskapet

Hjälp oss att bli bättre! Som medlem i NSD-panelen kommer du få möjlighet att påverka regionala frågor, utveckla och förbättra innehållet i våra nyhetskanaler, och tycka till om annonserna i tidningen och på vår nyhetssajt. Det spelar ingen roll om du läser tidningen eller nyhetssajten ofta eller sällan, om du är prenumerant eller inte. Undersökningarnas innehåll varierar och utöver frågor om vårt innehåll berör de ämnen så som underhållning, dina medievanor och annonsering.

Du väljer själv hur många undersökningar du vill delta i per månad genom att logga in på ditt konto och skräddarsy din medverkan utefter vad som passar dig. Du får dessutom ersättning för varje undersökning du deltar i. Läs mer om ersättning här. Medlemskapet i NSD-panelen är frivilligt och kostnadsfritt!

Inbjudan till undersökningar skickas till dig via den e-postadress du uppgett vid registreringen. I e-postmeddelandet hittar du en länk till enkäten, viktig information och beräknad svarstid. Vanligtvis tar en undersökning 5-10 minuter att besvara.

Har du frågor? Läs gärna igenom vår FAQ.